O NAS

Več letne izkušnje na področju digitalne stomatologije in ideja ter želja strankam ponudit celovito in ugodno rešitev na področju digitalne stomatologije so nas pripeljale do ustanovitve lastnega podjetja.

Kot ena zadnjih panog tudi zobozdravstvo iz pretežno ročnega dela prehaja v digitalni svet, kjer se izdelki proizvajajo s pomočjo računalnikov, skenerjev in mašin za končno izdelavo.

Po nekaj začetnih letih razvoja je prišel čas ko bo moral vsak posameznik v današnjem svetu digitalnega zobozdravstva razmišljati o investiciji v CAD/CAM sistem. Vendar zaradi visokih cen CAD/CAM sistemov za večino zobnih laboratorijev in stomatologov investicija v celotni sistem ni smiselna.

Mi vam ponujamo rešitev, kjer lahko investirate samo v skener in program za dizajn, ostalo pa pošljete v naš rezkalni center, kjer vam mi izdelamo izdelke iz željenega materiala. S tem bo vaša investicija dosti manjša kot v primeru nakupa celotnega CAD/CAM sistema kljub temu pa boste lahko vašim strankam ponudili vse materiale in izdelke, ki jih lahko izdelamo samo s pomočjo CAD/CAM sistema.

Če ne želite investirati nič imamo v ponudbi tudi storitev skeniranja in modeliranja, kjer vse v zvezi s CAD/CAM-om namesto vas opravimo mi, vi pa se osredotočite samo na končno izdelavo dela, ki ga dobite od nas.

Za vse storitev in izdelke, ki vam jih ponujamo izvajamo tudi izobraževanja in uporabnikom nudimo podporo. Tako, da ste lahko prepričani, da boste opremo, ki jo boste kupili znali tudi učinkovito uporabljati.

Vizitka podjetja

3D Dental Systems d.o.o.
Arclin 58B, 3211 Škofja vas

Davčna številka SI: 17741939
Matična številka: 8355231000

TRR: IBAN SI56 3000 0002 6311 868 (odprt pri Sberbank d.d.)

Zastopniki:
Mehmedović Đevad, direktor
Slivnikar Rok, direktor