Izobraževanja

Basic Exocad – 1 dan

 

Osnovno izobraževanje za uporabo programa Exocad je namenjeno novim uporabnikom programa Exocad. V eno dnevnem izobraževanju se boste naučili kako se naredi dizajna za krono, mostiček, ogrodje, inlay, onlay, vener… Po končanem izobraževanju boste pripravljeni na samostojno delo s programom in boste lahko večino dela v vašem laboratoriju že naredili digitalno.

Implant Modul – 1 dan

 

Kot že samo ime pove je to izobraževanje za dizajniranje del, ki se delajo na implantatih. Predstavi se vse možnosti digitalne izdelave konstrukcij na implantatih, katere komponente so potrebne za delo in kje jih naročiti (scan body, Ti-Base…), skeniranje modela in scan body komponent, dizajn konstrukcije v exocad programu.

Bar Modul – 1 dan

 

Na tečaju se bodo napredni uporabniki lahko naučili dizajnirati različne vrste gredi na implantatih. Pregleda se vse možne gredi, ki jih je mogoče narediti v programu exocad, orodja za dizajn gredi, dodajaje attechmetov gredem, pregled knjižnic attechmentov…

Partial CAD modul

 

Ta modul se uporablja za dizajniranje ogrodji za skeletirane proteze. Tečaj se prične v osnovnem Exocad programu kjer se naučite dizajnirati predpripravo za kombinirano delo, nadaljuje pa v modulu Parital CAD, kjer se naučite dela kako se izdela skeletirana proteza.